SF och Bergakungen bjöd 200 på RIO

Apr 14, 2011 admin Senaste nytt Inga kommentarer

Idag den 14/4 var det premiär för ytterligare ett nystartat samarbete för Insamlingsstiftelsen. Denna gång var det SF och Bergakungen som tillsammans med 20th Century Fox gjort gemensam sak och bestämt sig för att ordna en VIP visning av filmen RIO för 200 barn och föräldrar från Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus.

Joachim hade klätt upp sig lite extra för att göra rivandet av biljetter lite festligare för barnen och deras familjer.

Självklart serverades det Popcorn och dricka till alla biobesökare

Dessutom fanns det även ett nyttigare alternativ i form av bananer, hmm Tjejer vart gjorde ni av de nyttiga sakerna?

Många glada och förväntansfulla barn inför föreställningen.
Detta evenemang var oerhört uppskattat av alla som tittade på filmen, både stora och små. Definitivt en sevärd film! Men det viktigaste av alltvar att barnen och deras familjer för ett par timmar kunde glömma sjukhus och sjukdom och bara ha det mysigt!
Vi ser fram emot ett fortsatt spännande samarbete med SF och Bergakungen. Tack alla som gjorde detta möjligt!