Drottning Silvias barnsjukhus i gungning!

Oct 25, 2011 admin Senaste nytt , 2 kommentar

Tony Irving hade tagit med sig Malin och David Watson till barnsjukhuset för att bjuda barn och föräldrar på en liten uppvisning. Det var fullt av folk i Entrén när Malin och David släppte loss till Lady Gagas ”Bad Romance” som inledning. Efter en kortare danslektion under ledning av Tony, blev det danstävling med några utvalda par ifrån publiken till folkets jubel. De gjorde vad de kunde och vinnande paret fick biljetter till premiären av Let’s Dance som till våren drar igång v 13. Därefter fick barnen möjlighet att släpa loss höfterna tillsammans med föräldrar och en hel del personal. Det slutade med att hela entrén gungade härligt till sambarytmerna ifrån stereon! Därefter blev det självklart autografskrivning. Dessutom han Tony Malin och David med att besöka några av barnen uppe på avdelningarna, som inte hade möjlighet att vara med på uppvisningen. För en del blev det dock lite för mycket och någon gömde sig under sängen när dansstjärnornas närvaro blev för påtaglig….En fantastiskt lyckad eftermiddag med massor av skratt och ett härligt avbrott i vardagen på sjukhuset! STORT TACK till Tony, Malin och David, för att ni ställde upp och tog av er tid för att ge något till barnen!!! Ni var grymma och är hjärtligt välkomna tillbaka när som helst!!

Kommentarer (2)

• Reply Familjen T said 2 years ago

Härligt spännande är det att äntligen vara på väg till premiären av Lets Dance. Alla ser framåt att avnjuta detta event tack vare Pappa T:s dans, om det skicklighet eller charm som gjorde att jag vann låter jag vara osagt. Hur som helst ska det bli jätteroligt.
    Tack för möjligheten säger vi till insamlingsstiftelsen och Tony Irving:-))))

• Reply Familjen T said 2 years ago

Härligt spännande är dat att äntligen vara på väg till premiären av Lets Dance, alla ser fram emot detta event. Om det var charm eller skicklighet som avgjorde att jag vann denna resan låter jag vara osagt, men roligt ska det bli.
    Ett jättestort tack till insamlingsstiftelsen och Tony Irving som låter oss vara med om detta spektakel:-)))))
    Hela Familjen T

Din emailadress kommer inte att synas. Tvingade fält är markerade med *

Publicera